Home >> Друштво,Реформа >> Устаните и браните своје светиње!

  • Коментари су искључени на Устаните и браните своје светиње!
Устаните и браните своје светиње!

Реаговање на текст Слободан Антонић: Постизборна ЛГБТ инклузија или „На мала врата“ уводи се „сексуално образовање“ праћено подстрекивањем деце на хомосексуалне односе

Пажња! Апел свим родитељима који још увек верују да је породица најсигурније, најтоплије и најдраже место за одрастање наше деце!

Обавештавамо јавност у Србији да je Министарствo просвете, науке и технолошког развоја (МПНТР) у сарадњи са Инцест траума центром из Београда и уз финансијску подршку Канаде и организацију World of Children Award донело одлуку о увођењу ткз. обавезног сексуалног образовања у наш школски систем, од вртића до средњих школа.

План је да се са новим курикулумом започне нова школска година од септембра 2017. године и да се на часовима српског језика, физичког и грађанског образовања, биологије и свих сродних предмета обавезно обрађује тема сексуалног насиља и зашите од истог. И, све то, наочиглед, не би ни звучало, а ни било тако забрињавајуће да иза тог паравана не стоји један веома перверзан материјал порнографског подучавања о оралном и аналном сексу, о извођењу ткз. „француског“ пољупца који, како кажу, данас више и нема име, јер се свако љуби на начин на који он то хоће и жели, о узбуђивању, о хомосексуалности као недвојбено пожељном избору, јер је потпуно нормално да се дечаку свиди други дечак, девојчици друга девојчица, а такви односи се пак поистовећују са осећањем Љубави. Каква трагедија, слажете ли се!?

Притом, родитељи који додирују децу, вероватно док их купају или облаче, биће озлоглашени као сексуални манијаци, а деци се саветује да се отимају чврстим загрљајима бака и дека. Следеће што овакви пројекти измамљују су отворене телефонске линије на које ће дете моћи да пријави свако „додиривање“ по свом телу које ће, по новој науци (?!) да препозна као сексуално узнемирујуће. Све у свему – сатанизација родитељства и одузимање деце по кратком поступку су нови корак.

И наравно, када нам прве хомосексуалне генерације поодрасту, тражиће право на усвајање „своје“ деце у својим модерним браковима. Не раде ли тако све најнапредније земље Европе и света!?

Будите уверени да је готово свака пропагандна организација у име ненасиља, заштите или помоћи, заправо легло баш тога против чега се, наводно, бори.

Ауторке „Пакета за основне, средње школе и вртиће“ су жене из Траума инцест центра, очигледно лезбијске оријентације и са ускогрудним приступом теми насиља и заштите од насиља, јер сексуално насиље над децом у породицама у Србији још увек, срећом, није на нивоу оног које се догађа у В.Британији и свим другим високоразвијеним друштвима на које се оне позивају. Јер, ми када своју децу љубимо и грлимо, чинимо то из душе, без искривљених помисли на одвратност, јер онај који такве мисли има – има и проблем са инцестом и сексуалним насиљем.

И када нашој деци вучемо уши, њихове уши и нас боле, а вучемо их, јер не желимо да постану отпадници, криминалци или, не дај Боже, издајници. И откуд уопште право неколицини девијантних умова да одлучују о судбини народа и колико ће то родитеља или старатеља у Србији желети да му син сутра буде геј, а ћерка лезбијка!?

Деца данас трпе разна врсте насиље у породици и у друштву, не само сексуално (алкохолизам, наркоманија, сиромаштво, погрешна лечења, насилна вакцинација, неодобравање алтернативних лечења) и потребно је организовати програме и едукације који ће помагати у препознавању и решавању оваквих проблема, да не доживимо да нам се још које дете убије због вршњачког насиља! Или да га убије син неког моћног тате у моћним колима или из неких политичких фотеља.

Чести су примери да епска поезија подржава да се на насиље одговара насиљем (дела из шестог, седмог и осмог разреда: “Хасанагиница”, “Марко Краљевић укида свадбарину”, “Мали Радојица”, “Смрт мајке Југовића”, и др.).

Какво епско осрамоћивање! Погледајте начин на који се наставницима наређује да обрађују јуначку поезију – матицу писмености и чојства!

Понижено је пожртвовање, преданост и љубав према ближњем, свом роду, земљи и Богу, борба за добро и свето, јер и мајка Југовића и млада Гојковица су жене – хероине, а не паћенице, иако су патиле, а Марко Краљевић и Мали Радојица нису насилници, него браоници свога прага. Требало је да пустимо да нас Турци секу немилице (ко што и јесу) и да им ставимо главу на пањ (ко што нисмо)!?

Да, трпели смо насиље, а сада можемо да одлучимо хоћемо ли и своје претке, а и своју децу предати у руке нашим новим-старим насилницима или ћемо остати своји на своме. Шта ћемо!?

Питање Министарству просвете: када су нас обавестили о оваквим намерама? Где је јавна расправа на ту тему? Где је јавни сервис да покрене дебату? Поново и поново шака људи преко ноћи доноси одлуке у име целог народа. Издајници су гори и од саме зле намере – уништити још и породицу у Србији, јер је тада коначно мртва! Томе служе и најперверзније бљувотине ријалити програма који су свима доступни током целог дана. То је предфаза целог плана. Крајњи циљ је легализација педофилије, која се у неким „напредним“ државама већ налази у законодавном поступку.

Растурили су нам земљу, сузили границе, осиромашили нас, продају равнице шеицима и националистима, растерују нам младе умове, шире болести, уводе модификовану храну, трују небо, краду воду, још само да нам изопаче децу у педере и деликвенте, избришу мајку Југовића и збогом Србијо, нема те, то си и допустила!

Хоћемо ли то или ћемо на ноге!?

Позивамо све родитеље и сва удружења која штите права деце и породице да се повежу у протест – медијски, образовни, сверодитељски, улични! Заједно имамо велику моћ.
Устаните и браните своје светиње!

13. априла 2017. лета Господњег

Драгана (Ана) Бамдад
Професор српског језика и књижевности, писац,
представник удружења „Иницијатива НоВа“

(facebookreporter.org)

Top