Home >> Образовање,Саопштења,Скандали >> Без договора у Министарству просвете

Без договора у Министарству просвете

На састанку које је данас одржан у Министарству просвете са представницима Форума београдских гимназија и управом Шесте београдске гимназије није пронађено решење за случај професора Јована Кнежевића.

Упркос спремности представника Министарства просвете да се отвори разговор о суспензији професора Шесте београдске гимназије, на данашњем састанку није пронађено решење. Представници Форума београдских гимназија предложили су директору школе, господину Радисаву Милићу, да прекине суспензију и обустави покренути дисциплински поступак, а имајући у виду да правна служба Форума сматра да је покренут супротно закону. Господин Милић се на састанку изјаснио да није спреман да обустави поступак, те да ће он бити настављен пошто се стиша медијска бука која се подигла претходних дана.

Форум београдских гимназија изражава жаљење због неспремности управе Шесте београдске гимназије на договор и обавештавамо јавност да ћемо предузети све правне кораке да заштитимо нашег колегу, а нарочито што не можемо да се отргнемо утиску да се против професора Кнежевића води оркестрирани напад о чему ћемо даље обавестити јавност.

Top