Home >> Синдикат >> Ултиматум: УСПРС избацује ФССШБ

Коментар ФБГ: ГО УСПРС је донео ултимативну одлуку, која обавезује чланство ФССШБ да му донесе главу свог председника у бисагама, или ће 1.700 колега бити искључени из УСПРС. Још један пример незаконитог и некоректног понашања УСПРС: 

Форуму средњих стручних школа Београда

На  седници  Главног одбора УСПРС, која је одржана 11. новембра 2012. године, разматран је статус и начин функционисања Форума средњих стручних школа Београда у оквиру Уније синдиката просветних радника Србије.

С обзиром да је председник Форума средњих стручних школа искључен из Уније СПРС,  то Вас као чланове ове организације доводи у ситуацију, да се морате одлучити да ли ћете бити и даље чланови Уније СПРС, а променити  садашњег председника ФССШБ, или, заједно са садашњим председником  не желите да будете више њени чланови, па  ћете сами иступити.

У складу са тим, Главни одбор Уније синдиката просветних радника Србије је донео

З  А  К  Љ  У  Ч  А  К

Обавезује се Форум средњих стручних школа Београда,  да најкасније седам дана пре наредне седнице Главног одбора УСПРС, која се планира  за  22. децембар 2012. године,  писмено обавести Унију о својој одлуци , да ли ће променити садашњег председника ФССШБ и даље бити чланови Уније или ће из Уније  иступити.

Уколико ФССШБ то не учини у овом року , Главни одбор Уније ће одлучити о даљем статусу ове организације.

С поштовањем,

Председник Уније СПРС

Драган Матијевић

15. новембар 2012.

2Comments

 1. profesor каже:

  Gospodine Sokicu ovo je izmisljeno.
  Gospodine Sokicu ovo je XXI vek ne vreme komiteta ili apsulutizma.
  Ne verujem Vam i mislim da ste maestralno mastoviti(gde je pecat i potpis doticnog gospodina sa zakljucka).

  • admin каже:

   К’о Стаљинов ултиматум Брозу! Печат и потпис постоје на документу, мрзело ме је да убацујем, а Ви проверавајте, како знате и умете! Нудим Вам један од начина: документ је послат у све средње школе Београда!!!

Top