Home >> Друштво >> Све може кад си у власти!

Све може кад си у власти!

После чак 12 година рада

СВЕ МОЖЕ КАД СИ У ВЛАСТИ: Зукорлићев универзитет напрасно добија акредитацију!

Универзитет у Новом Пазару ће добити акредитацију, његове дипломе су и сада валидне. У овом случају Влада је имала много више осећаја за потребе друштва него што су то показали поједини чланови Акредитационе комисије, рекао је Зукорлић

НОВИ ПАЗАР – После чак 12 година рада, Интернационални универзитет у Новом Пазару, чији је власник народни посланик и председник скупштинског Одбора за образовање Муамер Зукорлић, коначно ће добити акредитацију.
Да ће се то десити, потврдио је и сам Зукорлић, који није могао да прецизира датум, али јесте да је акредитација у току.

– Универзитет у Новом Пазару ће добити акредитацију, његове дипломе су и сада валидне. У овом случају Влада је имала много више осећаја за потребе друштва него што су то показали поједини чланови Акредитационе комисије – рекао је Зукорлић.
Оно што је још занимљивије, јесте да Интернационални универзитет од почетка рада није добио акредитацију, али ће то успети баш сада када је Зукорлић постао део владајуће већине. Ова образовна установа основана је 2002. године, али му је 2011. одбијена акредитација, после три године чекања.

Међутим, Зукорлић види ствари мало другачије и наводи да до акредитације никада није дошло јер је било “бруталног кршења закона од појединих чланова Акредитационе комисије“.

(Блиц)

Top