Home >> Друштво >> Шта пишу други синдикати просвете: УСПРС

КАД МИНИСТАР РАЗУМЕ ЧУДЕСНО

Много смо срећни што је министар реаговао позитивно на параду поноса! Диван је то министар, разуме различитост! А већина запослених у просвети поново незадовољна! Поред тога што разуме различитост, они би да неко разуме „истост“? Замислите само, желе да достојанствено живе од свог рада!!? Хировито, нема шта!

Не знају да је то много скупо у ово време кризе – Само речи не коштају ништа. У Србији је то најјефтинији начин да се појавите на телевизији и скренете пажњу на себе или са себе. Поводи су најразличитији, од пљескавица до ко зна чега …

Само једно је недозвољено, а и непотребно, говорити о урушеном образовном систему, трапавим законима о просвети, катастрофалним условима за рад у школама, деци без контроле, незапамћеном терору директора, вишковима најобразованијих…

Наравно, забрањено је и подржати запослене у просвети и за њих се заложити, посебно око почетка сваке школске године. Досадни су, а и Европа то није изричито тражила!
Зато, хвала министре просвете, професоре докторе Ж.Обрадовићу! Не обазирите се на оне који само доносе проблеме и никада Вас не хвале! Окрените се паметнијим стварима, српске школе ће већ некако и саме пропасти!

УСПРС

 

Top