Home >> Друштво >> СПРВ Зрењанин: Помоћ Тијани да добије ново срце

 

Синдикат просветних радника Војводине Зрењанина уплатио је 10 000 динара као помоћ малој Тијани Огњановић за трансплантацију срца.

,,Ми смо прошле године остали без новца на рачуну, када нам је, још увек не знамо зашто, разбијена синдикална организација,а рачун испражњен гласањем неких који нису ни били чланови ИО. Успели смо да очувамо део организације, али не и да повратимо новац. Ово је само показатељ да се морамо бавити хуманоћу, ми, просветни радници, који се и у својој струци бавимо хуманим радом. Жао нам је што нисмо у прилици да издвојимо више, али се искрено надамо да ће ново срце мале Тијане успешно куцати, “ рекла је Ивана Бошњак, председник ИО СПРВ за Зрењанин.

Иако синдикат треба да се бави правима запослених, не смемо заборавити на здравље и животе оних који чине будућност ове земље и наше професије.

4Comments

 1. Ивана Бошњак Бошњак каже:

  Смешно је што доживљавате ово као моју личну промоцију.
  МОЈЕ рачуне празнимо ја и моја породица, а није МОЈА хуманост у питању, него хуманост организације.
  Помешали сте лончиће, нисам ЈА тврдила да недостаје 124 000, него Ви рекосте да је било преко 500 000.

  Елем, сваки мој разговор са Вама као НН лицем је завршен.
  Свако себе представља у дискусији, Ви сте показали да умете да вређате,ја да не користим такав начин комуникације.
  Свако добро Вам желим!

 2. Ивана Бошњак Бошњак каже:

  Иако сматрам да прича о хуманитарној акцији не треба да садржи овакве коментаре, морам да кажем следеће:
  1. НИКО нема право да дели новац са рачуна синдиката школама, посебно не они који нису чланови ИО
  2. Волела бих да ,,просветар“ напише где су 124 000 динара са ,,другог“ рачуна, јер смо на том рачуну затекли 376 000 динара, које су припадале СПРВ-у. Та су средства и пребачена тамо где припадају, то знају чланови
  3. Од неког ко напише овакав коментар,реч ,,манупулаторка“ сматрам комплиментом

  Ивана Бошњак Бошњак

  П.С. Можда би било згодно да се и Ви представите, значило би ми да неко именом и презименом одговори нешто о новцу који недостаје од 376 000 до ,,преко 500 000“.

  • просветар каже:

   1. Ружне коментаре сте госпођо Ви дали, покушавајући да искористите хуману акцију за личну промоцију. Ви сте хумани иако Вам је неко „испразнио рачун“.

   2. Још једна лаж, одлуку о враћању средстава су донели ЧЛАНОВИ ИО који су имали право гласа..

   3. Банке дају изводе, па веома лако можете установити ко је и када потрошио 124.000,00 динара за које тврдите да недостају. Ако је новац нестао покрените кривични поступак против одговорног лица. То сте већ једном Ви и Јовић радили.

 3. просветар каже:

  Дивно је то што је СПРВ регије Зрењанин, као и увек показао солидарност и пружио помоћ Тијани.
  Није међутим у реду то што манипулаторка Ивана Бошњак изјављује у вези са „испражњеним рачуном“. Са једног рачуна СПРВ регије Зрењанин враћена су средства СВИМ школама, укључујући и њену, пропорцинално броју чланова. На другом рачуну СПРВ регије Зрењанин, је остало преко 500.000,00 динара. О томе шта су урадили са тим средствима госпођа Бошњак би требала да упозна своје чланове.

Top