Home >> Саопштења,Слајдер >> Шеста се данас стиди свих који раде у њој
Шеста се данас стиди свих који раде у њој

Данас се обележава 90 година од указа краља Александра Карађорђевића којим је основана Шеста београдска гимназија. У једној од најстаријих београдских гимназија данас нема свечане академије, нема званица ни запослених који би обележили велики јубилеј. Форум београдских гимназија пита министарку Славицу Ђукић Дејановић и директора ове престижне установе Радисава Милића да ли се стиде Шесте или их је већа срамота због потеза које (ни)су повлачили претходних месеци па су се због тога одлучили да не обележе јубилеј?

Шеста београдска гимназија напунила је данас 90 година без уобичајена прославе, званица и професора који би увеличали овај значајан јубилеј. Празна зграда на велики јубилеј представља велику срамоту пре свега за оне који руководе овом школом, затим за оне који руководе просветом, али и свих запослених који су себи дозволили да један човек стане на пут обележавању овако важног јубилеја без иједне иницијативе да се нешто у том смислу промени.

Форум београдских гимназија користи прилику да свим садашњим и бившим ученицима и некадашњим наставницима Шесте честита овај важан јубилеј и надамо се да се они који су градили ову престижну школу стиде свих оних који данас руководе њом и раде у њој.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

*

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Top