Home >> Синдикат >> Протест војног и полицијског синдиката

Протест војног и полицијског синдиката

Војска, полиција и грађани у недељу у истом строју на улицама престонице

Репрезентативни Полицијски синдикат Србије, јуче је званично подржао захтеве Војног синдиката Србије усмерене ка унапређењу материјалног и радног положаја припадника Војске Србије и најавио активно учешће у протестном окупљању заказаном за недељу 27.11.2016. године у пет до дванаест испред Министарства одбране.

Војска и Полиција по ко зна који пут доказују да су јединствени и сложни у одбрани интереса државе и народа којима верно служе. Од нашег рада, спремности и ефикасности зависи спокој свих грађана Србије. Свесни смо тешке ситуације у којој се Србија данас налази, а све што сада чинимо усмерено је искључиво ка томе да се очувају људски и материјални ресурси у сектору безбедности који су на издисајуи спречи даље урушавање тог важног државног система.

Синдикалнизам удружен и окупљен око своје Војске показао је овај пут огромну снагу и солидарност, а поред репрезентативног Полицијског синдиката Србије, протестни скуп запослених у Војсци Србије подржали су и други полицијски синдикати, Синдикат српске полиције, Синдикат запослених полиције, Нови полицијско синдикални савет, Полицијски синдикални покрет, Синдикат уједињене полиције, као и дриги синдикати попут Синдиката правосуђа Србије, Савез самосталних синдиката Србије-ЈСО-Установа за извршење кривичних санкција, Удружење синдиката пензионисаних војних лица Србије, Удружени синдикати Србије „Слога“, синдикат „Слога Министарство одбране“, Синдиката ‘’Слога’’ ВМА, Удружење ратних ветерана инвалида и породица погинулих бораца Србије…

Позивамо све грађане и искрене српске патриоте да дана 27.11.2016. године, у пет до дванаест, дођу на плато испред Министарства одбране и подрже своју Војску на мирном и достојанственом протестном скупу.

(ИЗВОР: ВОЈНИСИНДИКАТСРБИЈЕ.РС)

red1

red2

Top