Home >> Друштво >> Промене у кабинету министра просвете: Александар Пајић нови помоћник

  • Коментари су искључени на Промене у кабинету министра просвете: Александар Пајић нови помоћник
Промене у кабинету министра просвете: Александар Пајић нови помоћник

Незадовољна најавом смене Снежане Марковић, група просветних радника покренула је и онлајн петицију

Помоћница министра просвете за средње образовање и образовање одраслих Снежана Марковић биће разрешена дужности на седници Владе Србије, а на њено место долази Александар Пајић, директор Медицинске школе „Др Андра Јовановић“ у Шапцу.

Министар Младен Шарчевић за „Новости“ је потврдио ову вест и рекао да му је за место помоћника потребан неко са широм сликом и већом енергијом.

 – Сваки министар бира свој тим и одговоран је за своје изборе. Снежана Марковић је добар човек и сарадник и она ће и даље имати своје место у Министарству. Наставиће да се бави наставом информатике – објашњава министар.

Вест о Пајићевом именовању волшебно је, пре времена, стигла до појединих локалних, шабачких медија, који су пре пет дана објавили да је Влада Србије Пајића већ именовала за помоћника. Тог дана, заправо, седница Владе Србије није ни одржана.

Пајић је професор физичког васпитања, а на званичном сајту школе у којој је директор наведено и да је доктор наука и доцент. На листи је одборника у Скупштини Шапца, а од летос је и повереник СНС за овај град.

Незадовољна најавом смене Снежане Марковић, група просветних радника покренула је и онлајн петицију.

(Новости)

Top