Home >> Саопштења,Слајдер >> Престати са лицитирањем о крају првог полугодишта

  • Форум
  • Коментари су искључени на Престати са лицитирањем о крају првог полугодишта
Престати са лицитирањем о крају првог полугодишта

Форум београдских гимназија позива професора др Бранислава Тиодоровића и друге чланове кризног штаба да престану да кроз медије лицитирају о датуму завршетка првог полугодишта.

У кризним ситуацијама, каква је ситуација са короном, потпуно је разумљиво да је неопходно имати поверење у одговорна лица која управљају кризом. Међутим, константно лицитирање у медијима око завршетка првог полугодишта уноси забуну и немир међу ученике, наставнике и родитеље и значајно повећава већ постојећу фрустрацију изазвану ненормалним условима у којима се одвија настава.

Имајући то у виду Форум београдских гимназија очекује од свих чланова кризног штаба да своја мишљења, ставове и предлоге износе на заједничким састанцима кризног штаба и да у јавност излазе са претходни усвојеним одлукама. Свако другачије понашање води продубљивању неизвесноти и већој нервози, што се на крају прелама преко леђа ученика и наставника, а последично утиче и на губитак поверења у оне који доносе одлуке што никоме не би требало да буде у интересу.

Top