Home >> Синдикат >> Полупани прозори на просторијама НСПРВ-а

  • Коментари су искључени на Полупани прозори на просторијама НСПРВ-а
Полупани прозори на просторијама НСПРВ-а

Форум београдских гимназија осуђује сваки вид насиља у друштву и нападе у циљу застрашивања појединаца, група и организација. У том смислу надамо се да ће истражни органи у најскоријем року истражити позадину овог немилог догађаја и одговорне привести правди.

Извор: Данас

Независни синдикат просветних радника Војводине саопштио је да је у Зрењанину извршен вандалски напад на њихове просторије у центру града.
Напад се десио синоћ, 13. jуна а непознати починиоци су поразбијали стакла на просторијама које поред просветних синдиката користе још две роганизације, Незавинсни синдикат јавних служби Војводине и Центра за заштиту потрошаћа Бегеј.

-Ако је циљ био да нас уплаше, то нису успели. Не желимо да се бавимо теоријама завере, али чињенице су да поменуте организације воде свакодневну и бескомпромисну борбу за радничка права и права свих грађана нађег града и наше државе. Да ли је то разлог вандалског чина још увек није познато али очекујемо да полиција хитно пронађе одговорне. Тек када починиоци буду имали име, када буду одговарали пред ржавним органима, моћићемо да кажемо да институције функционишу – наводи се у саопштењу НСПРВ.

Top