Home >> Друштво,Образовање,ПКУ,Синдикат >> Пљуште оптужбе против директора школа

Само на подручју Школске управе Београд десило се око 700 манипулација у вези са објављивањем слободних радних места и распоређивањем технолошких вишкова. Оптужбе синдиката на рачун директора школа трају недељама:

 

dan

 

 

гхг хгх

гхггх гхгх

 

2Comments

  1. jela каже:

    Tresla se gora rodio se mis. Tako bih nazvala sve ono sto se desava u prosveti. I sindikati i Ministarstvo jednostavno ne zele da se problemi rese. Svi dobro znamo ko, sta i koliko uzima, u kojoj skoli ima sakrivenih mesta, koji direktor je korumpiran…..
    Da se zeli zaista resiti haos koji postoji u obrazovanju to bi se vec uradilo jos tokom prosle skolske godine. Pravljenje spiskova, nejasne formulacije prvilnika, vestacko odrzavanje sistema skola zarad jeftinih politickih poena, mutljavine ispod stola dovodjenje jos korumpanijih nacelnika skolskih uprava meni govori da od ovog nece biti nista. A o povecanju plata i platnim razredima ne vredi ni pisati jer i vrapci na grani znaju da je to samo jedan u nizu laznih obecnaja.

  2. Branko каже:

    Tehničke škole GSP odnosno njen direktor primila je jednog profesora sa nevažećom javnom ispravom a drugog totalno nestručnog.

Top