Home >> Лични став >> Писмо подршке ОШ „Јован Миодраговић“

Писмо подршке ОШ „Јован Миодраговић“

Поштовани колега Марков,

Желим лично да Вам се захвалим што сте једини изнели праву истину по питању радa директорке, педагога и психолога школе Владислав Рибникар. Први пут је неко покушао да усмери пажњу јавности на праву страну када је у питању њихово рад и све кроз шта су пролазиле и још увек пролазе, што ми директори врачарских школа најбоље знамо.

Желим и да вам се захвалим што једини од представника синдиката не сврставте директоре школа директно у супротност са њиховим колективима. Нису сви директори оличење непотизма, нерада и мобинга над запосленима. Има и оних који, и поред тога што често морају да донесу непопуларну одлуку, свој колектив ослушкују, узајамно се подржавају и заједно се боре са свим просветним проблемима у циљу да школа буде успесна.

Овим путем Вам шаљем поруку лично моју и мојих колега који су вас слушали, а то је да и даље будете тако упорни, а смирени и неострашћени.

У случају да Вам затреба било каква помоћ и подршка, колектив и ја лично, као директор школе, Вам стојимо на располагању и будите слободни да нам се обратите.

Хвала Вам пуно!

Вера Шаиновић, директорка ОС ,,Јован Миодраговић“ и професор историје

Фото: Андрија

Top