Home >> Образовање,ПКУ,Синдикат >> Не зна се ко је гори: они нови или ови стари

Посланица Демократске странке и председница Одбора Скупштине Србије за образовање Александра Јерков изјавила је данас да министар просвете Срђан Вербић наставља да понижава и противзаконито малтретира просветне раднике.

Она је у писаној изјави навела да су наставници, осим што нову школску годину почињу с платама које су мање од плата спремачица у јавним предузећима, изложени и „бескрајном понижавању и шиканирању“ министра Вербића, који је, како је рекла, у року од шест месеци изашао с пет различитих процена колико ће људи у просвети остати без посла.

 

jerkov

3Comments

  1. gabrijela каже:

    @TB, na zalost, potpuno ste u pravu.

  2. gabrijela каже:

    Ovo je sve, na zalost, i moguce zato sto je DS dozvolio da se nad prosvetom vrse nestrucni eksperimenti kojima je, po njihovom izboru, rukovodio Z.Obradovic. Sad ovi prosti i neobrazovani, nezreli i nedorasli, neozbiljni i neodgovorni (gde se ko vec prepozna),u prosvetu trpaju kako se njima svidja, racionalizuju kako se njima svidja, najcesce „po babu i po stricevima“.Posledice ih ne brinu kao sto nisu brinule ni DS. Oni su dozvolili da o pravdi odlucuje Tmusic, o kadrovima Kostic, o sadrzaju Kovac i da sve to reprezentuje Obradovic. Tesko da iko od nas veruje u iskrenu brigu ove gospoj’ce.

Top