Home >> ПКУ,Синдикат,Штрајк >> Не пристати на предлог споразума!

Форум београдских гимназија апелује на сва четири репрезентативна синдиката просвете да не пристану на срамни споразум који је предложила Влада Србије. ФБГ ће затражити од челника репрезентативних синдиката да хитно сазову састанке синдикалних организација по школама Србије

 

 

12Comments

 1. Гордана каже:

  Sram vas i stid bilo, sve vas sindikalne vodje. Mislim da prvo trebalo da smenimo vas ako pristanete na sramni predlog i krenuti u novu akciju bez vas potplacenih i prevrtljivih.
  Da li ste pomislili kako ce se vase clanstvo osecati kad izadje pred svoje ucenike i ne ume da im objasni zbog cega su prekinuli strajk, a nijedan od uslova nije ispunjen.
  Da imate moc i da ste slozni i angazovani koliko niste, trebalo je da sa ovom mukom zavrsite za deset dana. Potpuna obustava rada bi bila najbolje resenje, ali za to je sad kasno.
  Dakle, jos jednom ste nas gurnuli jos dublje u blato. Pitam se samo sta cete uraditi kad dodje jos jedno smanjenje plate.
  Katastrofa!

 2. Ana каже:

  NE PRISTATI!

 3. АЦА, проф. каже:

  НЕ ПРИСТАЈТЕ НА УЦЕНЕ ОВОГ АУТИСТИЧНОГ МИНИСТРА И ЊЕГОВЕ СВИТЕ, ИЗ УСТА СУ НАМ УЗЕЛИ А НЕКИМ КАО МЕНИ И ЗА МИНУЛИ РАД, МИНИСТАРСТВО ЈЕДВА ЧЕКА ДА ПОСВАЂА ДВА ОКА У ГЛАВИ ПА ДА ВЛАДА, ПОСЕБНО ПОЗДРАВЉАМ ФОРУМ БЕОГРАДСКИХ ГИМНАЗИЈА, СИНДИКАТ РАДНИКА У ПРОСВЕТИ И СВИХ ПОШТЕНИХ ПРОСВЕТНИХ РАДНИКА КОЈИ НИСУ ПРОДАНЕ ДУШЕ, САМО НАПРЕД.

 4. Jelena каже:

  Ne treba da pristanete ni na šta, niti da prekinete štrajk. Deca su progledala od kada ne provode po cele dane u školi. Od nenormalnih programa koje su nastavnici miševi sprovodili do zareza i ako i sami uviđaju besmislenost istih, deca nisu imala vremena glavu da dignu. Ovako je taman. Imaju više vremena za privatne časove koji su svakako neophodni (na žalost, i zahvaljujući tim istim nastavnicima)i za učenje kod kuće. Učenje u školi ni do sada nije davalo prave rezultate, sada bar oduzima manje vremena. Dakle, prosvetari ne dajte se! Ne mogu oni tako malo da vas plate koliko vi malo odgovornosti možete da pokažete.

  • sladjana каже:

   Privatni časovi neophodni!? Dokle više!!! To što moderni roditelji nisu u stanju da svoje dete nateraju da uči, pa ih šalju na privatne časove, jer je to jedino vreme kada, zapravo, uče, nije krivica prosvetnih radnika1 Sram vas više bilo! Kao da prosvetni radnici nisu i roditelji, i kao da njihova deca ne idu u te iste škole!

 5. Jelena каже:

  Sad me interesuje… Ako tako ostane – dva potpisala dva nisu, da li važi PKU?

 6. Драгољуб каже:

  Људи, ови преговарачи су прошлост.Нафталин.

 7. Драгољуб каже:

  Подршка Форуму!

 8. milan каже:

  sve srecne zemlje imaju ministre prosvete,sve nesrecne imajU verbica

 9. Vladan Božović каже:

  Dobro ste se setili. Potpuno podržavam ovu inicijativu, setite se zahteva sa početka trajka. Izuzimanje prosvete od smanjenj plata i uvođenje platnih razreda. Od platnih razreda nema ništa, to je sad apsolutno jasno, a meni je bilo jasno i mnogo pre. Ali to nije naš problem, naše je da štrajkujemo dok se to ne uradi, makar štrajkovali unedgled. Na sindikatima je da što više škola animiraju da pređu na polusatnu nastavu.

 10. razocran каже:

  Da li su ovi sindikalisti normalni kada pristaju na ovakav sporazum. Namece mi se samo jedno pitanje sta su oni licno dobili od vlade Srbije ili prevedeno na srpski koliko su para stavili u svoj dzep da bi prekinuli strajk

Top