Home >> Образовање,Реформа,Синдикат >> МПНТР: Смањење пискарологије

Министар просвете др Срђан Вербић повлачи многе потезе који су наизглед ситни, а уствари јакo важни за даље функционисање образовања. Пре пар дана изашло је ново стручно упутство о начину израде школске документације. Наставници ће (бар донекле) моћи да одахну, а многи директори, школски инспектори и саветници никако неће бити задовољни препорукама министра, јер неће моћи да се иживљавају над наставницима. Преузмите:

 

5Comments

 1. Profesor каже:

  Није смањено баш ништа, баш све обавезе које су постојале су и остале! Престаните више да се увлачите министру, делујете отужно и одвратно!Админ мисли да треба да скачемо од радости, што ће нам бајаги смањити папирологију а у још већем проценту и плату… Ви сте некакав синдикат, и убеђујете ли нас да је то супер? Шта сте предузели? Анестезирате нас са овим глупостима? Хајде немојте се срамотити…

 2. moebius каже:

  Šlihtare

 3. milica каже:

  I sta je smanjeno? N I S T A prestanite da nas obnjajujete glupostima

  • admin каже:

   Ово није Блиц или Б92. Ако желите да од Ваших коментара неко има користи, маните се оваквих коментара. Рећи ћу Вам шта је корисно: добили смо потпис министра да саветник не може да нам прописује изглед формулара, као што је то радио до сада. Има још доста тога, али ако Ви мислите да све што је иоле добро треба пљувати, онда нам нема помоћи! Уместо тога, потребно је да инсистирамо на даљем смањењу администрације, уосталом, као што смо то радили и до сада.

 4. Jelena каже:

  Šta vam je, ljudi? Pa, nije ništa uradio. Sve što tu piše već je važilo… Ništa nije smanjeno!

  Jedino onaj deo da se navodi izvor, a ne radi kopi/pejst je novost, sve ostalo je tako i bilo!

Top