Home >> Друштво,Скандали,Слајдер >> Министар просвете у посети „јужној српској покрајини“

  • Форум
  • Коментари су искључени на Министар просвете у посети „јужној српској покрајини“
Министар просвете у посети „јужној српској покрајини“

Коментар ФБГ: Министар Просвете Младен Шарчевић у својим јавним појављивањима не пропушта да дâ свој допринос владајућој политичкој гарнитури, често стављајући интересе образовања у службу дневне политике. Па, кад је већ тако, кад је већ био „у нашој јужној покрајини“, да ли се наш министар распитао у гимназијама „наше јужне покрајине“ да ли оне добијају часопис Форума београдских гимназија? Добио би одговор: „Не“. Не добијају га. Враћају га већ са границе „наше јужне покрајине“. У Београд. На свим враћеним ковертама пише (на ћирилици): „Натраг / Царина Косова / забрањена пошиљка“.


„Курир“:

Министар просвете, науке и технолошког развоја Младен Шарчевић сасо се са директорима средњих школа са Косова и Метохије, чиме је започео данашњу посету јужној покрајини.

Шарчевић се састао директорима средњих школа на КиМ

Састанку присуствују и помоћница директора Канцеларије за КиМ Слађана Марковић – Стојановић и руководилац школске управе за КиМ Јасмина Дедић.

Састанак се одржава у згради Ректората Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици.

Шарчевић ће се потом састати са ректором Радетом Грбић и студентима тог универзитета.

Министар ће затим у Ораховцу заједно са директором Канцеларије за КиМ Марком Ђурићем разговарати са директорима и наставницима школа те општине.

Министар просвете ће посету КиМ завршити у Великој Хочи обиласком Предшколске установе „Наша Радост“ и Основне школе „Светозар Марковић“.

Top