Home >> Друштво >> ФБГ у Сегедину за 1.000 динара

Синдикат Осме београдске гимназије организује шопинг-туру за Сегедин, идуће суботе. Пријавило се око 25 чланова школског синдиката, али места има и за чланове ФБГ-а из других гимназија!

 Пријаве на 063 / 210.821

FBG IZLET     9.3.2013

 

SEGEDIN SA AKVAPOLISOM

 

PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Beograda, sa parkinga ispred Sava centra u 05.30 časova. Dnevna vožnja Novosadskim auto-putem, preko granicnog prelaza Horgoš, sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Segedin u prepodnevnim časovima (u zavisnosti od zadrzavanja na granicnim prelazima i obavljanja carinskih formalnosti).   Organizovan obilazak jednog od trznih centara ARKAD. Odlazak do hipermarketa (Cora, Metro, Praktiker). Takodje je organizovan odlazak za sve  zainteresovane putnike do zatvorenog AKVA PARKA-AKVAPOLIS sa lokacijom na desetak minuta od najužeg centra Segedina, koji po svim sadržajima i atraktivnim zatvorenim bazenima sa toboganima dospeo na prvo mesto po atraktivnosti i posećenosti gosti u 2012.godini. Za sve zainteresovane putnike predvidjena poseta AKVAPOLISA je od 12.00 do 18.00 časova. Toplo preporučujemo posetu sa nezaboranim provodom svakog vikenda za sve uzraste (za roditelje sa malom decom, omladinu i penzionere). Zagarantovani polasci bez otkazivanja.

Polazak 18:00h. Dolazak u Beograd u kasnim večernjim časovima.

   C E N A :1.000,00 din

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

 • prevoz autobusom visoke turističke klase na relacijama navedenim u programu (u slučaju manjeg broja putnika, postoji mogućnost prevoza turističkim mini busevima)
 • usluge pratioca grupe (predstavnik agencije)
 • troškove organizacije i vođenja aranžmana

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

 • individualno međunarodno zdravstveno osiguranje (za grupu 150,oo din po osobi)
 • individualne troškove

 

Пријаве на 063 / 210.821

10Comments

 1. slavica каже:

  Lako je podsmevati se i nipodastavati tudje akcije. Ko je rekao da neko za vas treba da radi dzabe? Mi iz Osme pozdravljamo akciju naseg predsednika sindikata i jedva cekamo da idemo. Pa-pa, proleteri!

 2. гром каже:

  Еееееееееее!колико времена и пара ви имате!

 3. гром каже:

  Не видим разлога, а ако хоћемо увек се то може наћи!

 4. rada каже:

  Predlazem da se svaki sindikat koji ima ideju i zelju za izlet obrati Forumu, pa da ostvarimo zajedno, kao sto je u ovom slucaju sindikat Osme.

 5. milanka каже:

  U potpunosti se slazem sa kolegom Draganom, samo bi trebalo malo umerenije. Trebalo bi malo vise pozdraviti i podrzati sve akcije, sacekati rezultate, a primedbe svakako.. Ovako, to moze biti samo na stetu svih nas. Pridruzujem se ideji da se organizuje jos ovakvih i drugih izleta! U tom smislu, nemam sta da prigovorim FBG, vec samo da podrzim!

 6. dragan simic каже:

  Kome je skupo ne mora da ide. A vi „Komentatori“ i „zastitnici prava kolega“, sta biste vi hteli? Za 500 dinara do Segedina? Pa organizujte. Pa pozovote. bas bih voleo da znam da li ste iz FBG. Ugradjivanje? Ajde da vidimi Vas, pa se ugradite. Koja ste vi prevara. A ovaj sajt, na kome neprekidno citam Vase „kritike“ na rad sindikata? Pitam se sto vam uopste objavljuju. Da se nije i ovde neko ugradio? Hocete li sportske igre? Hocete li polutke? Sta ustvari vi hocete, sem da besomucno pljuckate iz svog skrivenog brloga.

  • milica s. каже:

   sindikat nije turisticka organizacija pa ni cene ne bi trebalo da budu turisticke vec primerene clanovima sindikata a to je ne vise od 600 dinara. Kilometar puta za iynajmljeni autobus je 1.1. evro a vi ostali racunajte koliko je ugradnja

 7. milica s. каже:

  Preskupo obyirom da organizuje sindikat i da cilj nije zarada vec jednodnevni iylet nastavnika. Ko li se i koliko ugradio u cenu?

 8. zabeogradza каже:

  Konacno neka normalna i obicna akcija, prava sindikalna! Trebalo bi ici i u obilaske kulture.

 9. advokat каже:

  prava cena je 650 dinara po osobi za autobus od 55 sedista ostatak je ugradnja

Top