Home >> ФБГ акције >> ФБГ на шопинг-тури у Бечу

Десетог марта ФБГ организује једнодневни излет у Беч. Полазак је деветог марта увече. Очекујемо да ће се око 50 – 80 чланова ФБГ пријавити за ово кратко и занимљиво путовање. Заинтересоване колеге треба да се обрате свом председнику синдиката.

2790   дин

за шопинг викенд у Парндорфу – Беч

Након Дана жена водимо Вас на снижења

(без ноћења)

Време је за спајање лепог и корисног, забавног и едукативног,… Кратко и јасно, време је за најбољи шопинг у Парндорфу, једном од најпознатијих тржних центара у Европи. Прелепи Беч нуди својим туристима доживљај јединственог и незаборавног боравка! Проведите викенд купујући, али и обилазећи прелепе улице овог дивног града!

Тржни центар Парндорф се налази на око 60 км од Беча (на граници Аустрије и Мађарске) и један је од највећих у регији. Припада групацији McArthurGlen која на територији Европе има преко 15 оутлет центара. Ту се налази 150 модних продавница са преко 600 брендова, од женске, мушке и моде за децу, спортске обуће, модних додатака, стакла, порцелана, торби, поклон артикала, декорација, играчака и много тога.

У њему се могу наћи брендови као што су: Armani, Burbbery, Calvin Klein, Diesel, Gucci, Guess, Lacoste, Miss Sixty, Energy Ralph Lauren, Tommy Hilfiger и многи други.

Aqua Travel је зато за све оне који воле лепо да се облаче, да носе маркиране ствари и да их плаћају по ниским ценама припремила савршен викенд који коначно можете да проведете купујући. Атмосфера Парндорф центра је пријатна и опуштајућа, а једино напрезање је колико новца потрошити!

Више инф о Парндорф Оутлету можете наћи на: www.designer-outlet-parndorf.at

 

ПРОГРАМ ПУТА:

1. Дан 09.03.2012. БЕОГРАД/НОВИ САД
Полазак са паркинга Сава центра у 22.30 часова. Полазак из Н.Сада у 23.00х.  Ноћна вожња преко Мађарске са успутним паузама ради одмора и обављања царинских формалности.

2. Дан 10.03.2012. ПАРНДОРФ-БЕЧ
Долазак у Парндорф у преподневним часовима.  Слободно време. Факултативно одлазак у Беч на кафу и Сахер торту. У вечерњим часовима – око 19 ч. полазак за Београд. Успутно задржавање ради пауза и пасошке контроле.

3. Дан 11.03.2012. БЕОГРАД/НОВИ САД
Ноћна вожња кроз  Мађарску. Долазак у Београд и Нови Сад у јутарњим часовима. Крај програма!

 

За ФБГ: Милош Клашња, члан ГО ФБГ

Сектор за одмор и рекреацију

Top