Home >> ФБГ акције >> Дом здравља „Једро“ у београдским гимназијама

  • Форум
  • Коментари су искључени на Дом здравља „Једро“ у београдским гимназијама

Дом здравља „Једро“ у београдским гимназијама

У већем броју београдских гимназија током јуна ће бити одржане презентације Дома здравља „Једро“. Ова приватна медицинска установа жели да члановима ФБГ-а у београдским гимназијама представи погодности приликом пружања медицинских услуга.

ФБГ са „Једром“ започиње нову иницијативу низа пословних сарадњи са различитим партнерима, које би требало да допринесу бољем стандарду његових чланова, у виду разних погодности, и попуста.

„Једро“ своје медицинске услуге пружа на 1.500 квадратних метара, у два нивоа, у пословној згради у насељу Bellvile. у Дому здравља Једро раде службе опште и интерне медицине, педијатрија, гинекологија, урологија, ОРЛ, дерматовенерологија, неурологија и психијатрија, физикална медицина и рехабилитација. Постоје и специјалистички кабинети за кардиологију, гастроентерологију, нефрологију, хематологију, реуматологију. У саставу дома здравља је и лабораторијска дијагностика.

У „Једру“ доктори опште медицине, гинеколози и педијатри, на основу уговора који је потписан са Заводом за здравствено осигурање Србије, могу да прописују лекове на рецепт о трошку здравственог осигурања.

Једро има најсавременију опрему и најбоље консултанте – најпризнатије стручњаке у готово свим областима медицине са Војномедицинске академије, из Клиничког центра Србије, Универзитетске дечје клинике у Тиршовој итд. Стручни савет Дома здравља Једро чине академик професор др Владимир Костић, академик професор др Миодраг Остојић, академик професор др Небојша Лалић и академик професор др Предраг Пешко.

Ефикасна организација, стручан кадар и висок квалитет здравствених услуга које пружа „Једро“, најбоље су препоруке за компаније које желе да обезбеде бригу о здрављу својих запослених.

Top