Home >> Друштво >> Директор потврдио: Ја сам чистачицу поставио за наставника!

  • Коментари су искључени на Директор потврдио: Ја сам чистачицу поставио за наставника!
Директор потврдио: Ја сам чистачицу поставио за наставника!

Славица Јовановић радила као теткица у Шумарској школи, онда ванредно дошла до дипломе шумарског техничара и сад предаје Шумске комуникације

Милан Мирковић, директор Шумарске школе у Kраљеву, уместо да објасни по ком критеријуму је доскорашња хигијеничарка Славица Јовановић изабрана за предавача у тој школи, напао је Kурир и истакао да је лично потписао именовање хигијеничарке на место помоћног наставника!

Како је Курир раније објавио, Славица Јовановић је радила као чистачица с дипломом основне школе, а онда је ванредно завршила ову школу и добила диплому шумарског техничара, што јој је на волшебан начин омогућило да постане сарадник у настави. Сада предаје Шумске комуникације.
Мирковић је у допису који је послао редакцији, у покушају да себе опере, потврдио сва наша сазнања.

– Славица Јовановић ради у Шумарској школи у Kраљеву од 2001. Обављала је послове чистачице са осмогодишњом школом, иако је већ тада имала завршену трогодишњу средњу школу текстилне струке. Славица Јовановић није сарадник у настави него помоћни наставник. Распоређивање на ове послове омогућила јој је диплома шумарског техничара, коју је стекла у овој школи 2009. У исто време је радила и завршавала школу полажући испите као ванредни ученик и ни у чему није била привилегована – наводи Марковић, потврдивши на тај начин објављене информације.

Посебно је занимљиво и то што је нашао за сходно да нам замери што смо звали школу на фиксни телефон, иако нас је он сам упутио да то урадимо и није нам казао оно што сад тврди:
– У вашем тексту наводите да се у школи нико није јављао на телефон, а чињеница је да телефони у школи не раде још од суботе, 6. маја због техничког квара који је настао услед јаког невремена, о чему се можете обавестити у краљевачком „Телекому“ – навео је директор и додао да је решење о именовању Јовановићеве од 26. новембра 2016. лично потписао.

(Курир)

Top