Home >> Друштво,Скандали,Слајдер >> Брнабићева о наставницима

Брнабићева о наставницима

Коментар ФБГ:

Овако наша премијерка представља просветне раднике српској јавности

Зар је потребно постати премијер једне државе да би се неко показао као ноторна незналица и штеточина?

Како можемо од родитеља и ученика очекивати поштовање када нас ова, пре свега нестручна а затим злонамерна особа, приказује оваквима?

Да ли је њој познато, например, да наставници који имају ученике на такмичењима (које би она да награди више) уједно имају и највећи број ученика који узимају приватне часове (а она би да их награди мање јер сматра да су они за то криви)?

Да ли је она свесна какве последице има њена тврдња  да наставници проводе у школи три сата дневно и имају годишњи одмор од три месеца? Да ли је она упозната са обавезама и одговорностима наставника? Зашто није „докачила“ полицајце, глумце, социјалне раднике и лекаре и објаснила ко од њих ради више а ко мање и ко има колики годишњи одмор? Да ли је њој јасно да глумац који ради у позоришту и наставник који ради у школи добијају решење о годишњем одмору на основу Закона о раду, као и лекар, као и социјални радник?

И какве везе има проблем квалитета рада у оквиру једне струке са линеарним повећањем за све (не само за професоре у школама, већ и за све запослене у државном сектору и за пензионере)?

 


 

Top