Home >> Синдикат >> СРПС: Писмо школама
СРПС: Писмо школама

 

Синдикат радника у просвети Србије послао је школским синдикатима допис у коме позива своје колеге да не дозволе усвајање Закона о запосленима у јавним службама:

 

Obavestenje prosvetnim radnicima 16. 08. 2017

3Comments

 1. bankar каже:

  Vladane ako padne sistem sta onda.Vise azuriranja u toku jednog sata ce biti nego u svim ekspoziturama jedne banke u Srbiji.

 2. Božović Vladan каже:

  Na sajtu „zelene učionice bio je tekst pod naslovom „Електронски дневник: Наставници ће моћи да виде само оцене из свог предмета“. Pošto sam žestoko kritikovao tu glupost, jedan razjareni, verovatno Šarčevićev činovnik mi je odgovorio, citiram:

  Пут ка новим фрустрацијама.
  Узми отпремнину и не кукај више Имај на уму да можеш да будеш премештен у неку другу школу на удаљености до 50 колиметара и проводићеш на улици односно у путу до школе и назад по најмање три сата свакодневно и финансираћеш превоз сам и где настава почиње ујутру у 7:00 сати, а школа може да буде удаљена од града још додатнух 20 километара и може у току дана да саобраћају само 3 или 4 аутобуска поласка до места школе. Ди си свестан својих глупости!

  Imate celu prepisku na pomenutom sajtu. Naravno ja mu nisam ostao dužan, ali to sada nije ni bitno.
  Ako želite, imate moju dozvolu da ovo upotrebite kao dokaz u pregovorima za odbacivanje ovog svinjskog zakona, ili da uputite medijima, a mene pozovete kao svedoka

 3. Božović Vladan каже:

  Imate moju punu podršku za odbacivanje ovog sramnog zakona.

Top