Home >> Друштво,Образовање >> Ријалити Србија: Дошао је на ред и орални секс

  • Форум
  • Коментари су искључени на Ријалити Србија: Дошао је на ред и орални секс

oralni seks

 

Ученици осмог разреда имали орални секс пред целим разредом, за време часа

 

Ријалити програми који се свакодневно емитују на телевозијама са националном фрекфенцијом остављају све теже последице на друштво, а поготово на младе. Копирајући понашање полусвета који се појављује у тим програмима млади све чешће напуштају морална начела којима их уче у школи и код куће. Тако је ученица осмог разреда jeдне новобеоградске школе на часу хемије орално је задовољавала школског друга док су други ђаци све то гледали. Случај се догодио док су чекали да наставница дође на час.

Овај незапамћен скандал догодио се још у децембру, а у школи су, наводно, покушали да заташкају овај случај, док су родитељи тражили да се све истражи и испита! Родитељи ученика који су присуствовали правом порно филму у учионици, кажу да су били шокирани када су им деца испричала шта се догодило.

– Рекли су нам да је њихова другарица из одељења пред свим ученицима орално задовољила вршњака, који је ушао на час када је видео да је наставница хемије изашла из учионице и није се враћала читавих пола сата. Деца су била у шоку! Нека су се правила да не виде шта се дешава, неки су навијали, а има и оних који су све снимили својим моблиним телефонима. Наша деца су дуго ћутала о свему, а онда су, једно по једно,. почели да нам причају шта се десило. Након што смо све сазнали, више немамо мира….Једну девојчицу родитељи су већ исписали из школе, а и други размишљају да ураде исто – причају за родитељи ученика осмог разреда ове школе.

Највише их је погодило то што су наставници и директор покушали да заташкају случај:

– На Наставничком већу расправљало се о секс – скандалу, али је директор школе, као и већина наставника, инсистирао да се све заташка. Један наставник је чак изјавио: „Па шта дижете толику буку, секс је здрав“. Девојчица и дечак који су упражњавали орални секс пред целим одељењем неколико дана нису долазили у школу, они и ниихови родитељи су потом негирали да се све то десило, и ником ништа. Сматрамо да је недопустиво да се овај случај гурне под тепих јер се плашимо шта би у том случају било следеће. Просветне власти морају под хитно нешто да предузму – упозоравају родитељи.

Директор ове школе каже да је у току поступак који би требало да покаже шта се заиста десило на часу хемије.

– Поступак је у току, покушавамо да утврдимо шта се заиста десило! О свему смо обавестили Министарство просвете, полицију, Школску управу, као и Тим за превенцију насиља у школама. Ђаци који се помињу као актери овог немилог догађаја дали су изјаве у којима тврде да се ништа није десило…Али то тек треба да утврде они чији је то посао – истиче директор школе у којој је дошло до инцидента.

У Министарству просвете кажу да су добили информацију да се у једној основној школи у Београду догодило сексуално насиље. Наводи се да је насиље извршио ученик осмог разреда те школе над девојчицом истог узраста.

– Сада надлежне службе спроводе одговарајуће кораке из домена своје ингеренције – наводе у Министарству просвете.

(Преузето из „Oslobodjenje.rs“)

Top