Home >> ПКУ,Синдикат >> Радна група за праћење потреба и вишкова
Радна група за праћење потреба и вишкова

 

Министар просвете Младен Шарчевић потписао је решење о формирању Радне групе за праћење ангажовања запослених у установама образовања и васпитања:

 

radna grupa tehn viskovi 1

radna grupa tehn viskovi 2

8Comments

 1. informatika каже:

  Škole prijavljuju višak, slobodnih mesta ima ….
  U nekim školama rade nestručni,a za stručne nema mesta, neki direktori neće da prime višak iz druge škole….ne znam šta je svrha famoznog Dositeja… da od nas koji smo sa nepotpunom normom prave majmune, koji idu od škole do škole… dobiju odgovor… TO MESTO JE FIKTIO…TO JE NA 4 ČOVEKA VIŠAK OD PO 10%, PA NE MISLITE VALJDA DA PRIMAM NOVOG ČOVEKA, A DA MOJI OSTANU BEZ PREKONORME…. obišla sam danas desetak škola i predal aisto toliko molbi… e pa sad da vidimo koliko i gde ima stvarno!!!!

 2. prof каже:

  Smeniti Snezanu Markovic koja je nestrucna I povrsna.Minister on he VD dokle

 3. Milunika каже:

  E, da mi je da vidim sta ce oni da rade…Nemojte ljudi, molim vas.

  • admin каже:

   Паа, прошле године је размештено по другим школама неколико хиљада вишкова, а у школски систем нису ушли нови радници. А Ви се спрдате са Радном групом и омаловажавате успехе свих синдиката!

  • Milunika каже:

   Evo, javljam vam dobrovoljno, desavanja vezana za Uzice i okolinu. Skole prijavljuju visak, slobodnih mesta ima (neke imaju po 5 i vise)…Cekamo izvestaje, pa da vidimo. U skolama rade nestrucni,a za strucne nema mesta, neki direktori nece da prime visak iz druge skole, a neki su primorani.BAs da vidimo sta ce Uzicka podgrupa(Skolska uprava) da objavi, i gde ce to da objavi (nema ih na netu).

 4. Profesor каже:

  Ovakav sastav centralne radne grupe je loš i sve može da se donois na štetu prosvetnih radnika! Imamo odnos 2:1 u korist predstavnika ministarstva prema članovima sindikata. Moralo bi da se izmeni da odnos bude 1:1.

 5. Raja/Tas каже:

  Ministar je dobro postupio sto je doneo resenje o nastavku rada ove radne grupe. Grupa je prosle godine dala izuzetan doprinos zbrinjavanju tehnoloskih viskova.
  Nego, sta mu bi pa dade da Markovicka koordinira ovaj rad.Ona sta god je pocela to nije dovrsila.

 6. Sindjelic каже:

  A joooj, Snezana ce da koordinira rad ove grupe? Zena ne zna gde se nalazi, zapocinje milion poslova i nijedan ne zavrsava. Ministre, nisi ti jos dobro procenio svoje saradnike. Negde sam procitao da pomocnicu za srednje zovu @da li sam posla ili sam dosla@

Top