Home >> Синдикат >> Полицајци: Да није било протеста, не би било повећања плата

  • Форум
  • Коментари су искључени на Полицајци: Да није било протеста, не би било повећања плата
Полицајци: Да није било протеста, не би било повећања плата

Мијаиловић: Да није било протеста на улици, питање је када би и да ли би до повећања дошло

Репрезентативни Полицијски синдикат Србије поздравља најаву Владе Србије да ће припадницима МУП Србије и сектора безбедности у Србији бити исплаћено по 10.000 динара бонуса до краја године, као и повећање зарада.

То је и признање Полицијском синдикату Србије и Војном синдикату Србије, као и свим припадницима полиције и војске, који су месецима протествовали на улицама како би се изборили за своја права.

– Уколико се испуни обећање и исплати новац, те дође до повећања плата од 10 посто, то ће бити признање свим оним полицајцима који су више пута током протеклих годину дана протествовали на улицама како би се испунила обећања која је тадашњи премијер Александар Вучић дао Полицијском синдикату Србије. Да није било протеста на улици, који су показали да се полицајци не мире са тиме да живе на ивици егзистенције, питање је када би и да ли би до повећања дошло. Зато се захваљујемо свим храбрим полицајцима и војницима који су изашли са нама на улице за опште добро свих нас – каже Вељко Мијаиловић, председник Полицијског синдиката Србије.

(Вести-онлајн)

Top