Home >> ПКУ,Синдикат >> Објављене листе слободних радних места

tabla

 

 

Обавештење Министарства ПНТР

 

Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је листе слободних радних места наставног и ненаставног особља у основним и средњим школама у Републици Србији.

Информације о слободним радним местима, које школе ажурирају ће истог тренутка бити јавно видљиве на веб сајту Министарства http://skole.mpn.gov.rs/slobodnamesta/

Подаци о слободним радним местима у школама,  видљиви на сајту, мењају се, односно повећавају, како школе уносе нове податке у табеле.

Школе су у обавези да све информације о кадровским променама редовно ажурирају кроз нови информациони систем, укључујући податке о слободним радним местима.

Оваквим поступком скупљања података о запосленима у основним и средњим школама Републике Србије се у сваком тренутку добијају ажурне информације директно из школа и обједињавају у исту националну базу, а објављивање података о слободним радним местима постаје у потпуности отворено и проверљиво за све школе, наставнике, представнике синдиката просветних радника и ширу јавност.

One Comment

  1. jela каже:

    Zemunska gimnazija I treca beogradska gimnazija laziraju uveliko sve podatke. U zemunskoj gimnayiji trenutno je 19 slobodnih mesta a prikazano je samo jedno. U trecoj gimnaziji slobodno je 24 mesta a nije prikazano ni jedno mesto.

Top