Home >> Друштво >> Нове могућности за студентске стипендије

  • Коментари су искључени на Нове могућности за студентске стипендије
Нове могућности за студентске стипендије

Еразмус програми биће представљни 24. октобра на Сајму књига, на штанду ЕУ Инфо центра

Информације о студентским стипендијама и могућности размене младих, али и размене васпитача, наставника, педагога, психолога, заинтересовани могу добити од 24. до 28. октобра у оквиру Еразмус плус недеље у организацији Фондација Темпус.

Нови конкурсни рок, Еразмус плус, расписан је у четвртак 20. октобра и трајаће до фебруара наредне године, тако да заинтересовани имају довољно времена да припреме пројекте.

Инфо кутак и презентација „Еразмус плус стипендије за студенте и могућности за мобилност младих“, биће представљени 24. октобра на Сајму књига, на штанду ЕУ Инфо центра од 10 до 12 сати и од 17 до 18 сати.

Информативни дан о могућностима за високо образовање, предвиђен је за 26. октобар у Ректорату Универзитета у Београду од 10 до 17 сати. О могућностима за опште, стручно и образовање одраслих, информације се могу добити 27.октобра у Палати Србија од 10 до 17 сати. У задужбини Илије Коларца 28. октобра могу се добити информације о могућностима за младе, од 10 до 17 сати.

У оквиру Еразмус плус недеље биће организована и отворена врата, а заинтересовани ће 24. и 27.октобра, имати прилику да дођу у просторије Фондације Темпус (ул. Делиградска 4/5) и информишу се о могућностима за мобилност у оквиру програма Еразмус плус.

(Информер/Танјуг)

Top