Home >> ПКУ,Синдикат,Штрајк >> Министар без муда

ve

 

Министар без муда

 

Данас је министар просвете Срђан Вербић хитно (?!?) позвао синдикате просвете на (кобејаги) састанак. Да не причамо о садржају састанка, он је потпуно безвредан – довољно је рећи да је министар на крају састанка поручио представницима синдиката да се,  у вези захтева за повећање плата, обрате… обрате… нећете веровати… … премијеру Вучићу!!!!

Најава штрајка упозорења је већ бајата, министар је месец и по дана радио неке друге ствари, а данас је лицемерно „одрадио“ и синдикате. Остаје још да у пар следећих дана позове своје медије како би им по ко зна који пут поновио пред огледалом увежбане (навешћемо само три) флоскуле: „Не мисле сви наставници исто као синдикати просвете“, „Захтеви синдиката су нереални“, „Челници синдиката гледају своје личне интересе“…

Колеге, устаните раније следећих два дана, скувајте кафицу и упалите РТС, ПИНК, шта-год већ хоћете. Ето њега, да вам улепша дан!

Е па, министре Вербићу, немате образа, немате морала, мораћемо да Вас тужимо што сте потписали а нисте испунили потписано.

А немате ни муда да поднесете оставку коју сте обећали пред 50 сведока – представника синдиката, уколико оно што сте потписали не буде испуњено!

5Comments

 1. Božović Vladan каже:

  Ne znam što se svi snebivaju onim što bi Vuk Karadžić bez problema napisao. Ne radi se samo o tome da Verbić nema muda. Više se radi o tome da je on ljigavi poltron gospodara Vučića.

 2. Ljubisa каже:

  Nije lepo reci „bez m…“ nadjite neki adekvatniji izraz.
  Monofe koleginice i bez toga su hrabeije, postenije i cestitije od Ministra“
  U stvari, da nije takav nebi bio na tom mestu!!!

 3. Ana каже:

  E tako. To je informacija, a ne onaj Jasnin pismeni zadatak iz srpskog jezika. Mislim, uspesan joj je sastav jer se iz njega zakljucuje ono sto ste vi ovde rekli na kulturniji i smisleniji nacin.
  Pozzz

Top