Home >> Друштво,Скандали >> Градоначелник Зајечара: Писмо професорима

  • Форум
  • Коментари су искључени на Градоначелник Зајечара: Писмо професорима
Градоначелник Зајечара: Писмо професорима

Коментар ФБГ: Када се један градоначелник на овај начин јавно обраћа професорима школа у свом граду, зашто се чудимо када ученици бију професоре? Г. Ничићу, срамота је то што радите! И запамтите за убудуће: знаци интерпункције се пишу одмах иза речи, без размака!

Прочитајмо писмо градоначелника Зајечара: 


„Подстакнут оваквим ИНгениозним коментарима синдикалног вође зајечарских просветара, на вест да је град Зајечар добио од Владе Републике Србије помоћ од 380 милиона, питам се да ли је могуће да нам овакви „мозгови“ васпитавају децу ?!
Они који на време примају зараде, имају годишње одморе од 3 месеца, примају јубиларне награде и накнаде за превоз (макар становали и 100 метара од школе) из буџета града иако им град НИЈЕ ПОСЛОДАВАЦ…они први стадоше у ред да се „НАПЛАТЕ“ !
Они који не штрајковаше када се доносио закон да растерете своје локалне самоуправе, и задуже СТВАРНЕ послодавце, сада би да наплате , од власти која је дошла пре три месеца, све оно што су им Мирковић и Веља годинама одлагали ! 
БРАВО МАЈСТОРИ !
Одлична су нам деца кад видим ко их васпитава и са каквим „резонима“ и памећу !
Битно је наплатити „своје“ а за друге и друго ШТА НАС БРИГА !
Унапред се ДУБОКО ИЗВИЊАВАМ свим часним просветним радницима који разумеју ситуацију у којој смо преузели „вођење“ града и којима политикантство и лични интереси нису испред интереса професије и свих грађана Зајечара !
П. С. Морам, истине ради, признати да оваквих поштовалаца Закона о раду и ПКУ има и у Градској управи, и размишљам да ли би стотине и хиљаде младих који чекају годинама на бироу за запошљавање пристали да раде без јубиларних награда и трошкова за превоз од куће до школе на раздаљини од 100-500 метара ???!
Баш ме занима ?!
А и њихови родитељи пуне буџет града од којих синдикални „борци“ ишту све своје принадлежности !“

(Инфо ФБГ)

Top