Home >> Друштво,Скандали >> Директор нападнут пред ђацима

  • Коментари су искључени на Директор нападнут пред ђацима
Директор нападнут пред ђацима

Полиција интензивно ради на расветљавању овог инцидента, родитељи уплашени и шокирани

Двориште ОШ „Влада Аксентијевић“ на Дорћолу је, према тврдњама родитеља, прошлог четвртка по подне претворено у „ринг“. Како су нам појединци испричали, током великог одмора у поподневној смени, у простор школе је ушао мушкарац који је довео дете да вози ролере. Пошто су ђаци били у школи и настава у току, речено му је изађе из дворишта, што је он одбио.

– Како ми је дете испричало, обезбеђење и директор су му рекли да напусти школски простор, међутим, он је почео да се свађа и насрнуо на њих – каже родитељ који се јавио нашој редакцији.

– Ударао је човека из обезбеђења који је, иначе, старији и ангажован је као пензионер. Није штедео ни директора школе, већ је насрнуо и на њега. Било је страшно. Све то су гледала деца, која су била веома уплашена. Кажу да је било крви на све стране и да су чувар и директор задобили повреде. Човек који је изазвао инцидент живи у близини, али његово дете није ђак ове школе.

У МУП-у нам је потврђено да је случај пријављен полицији и да се ради на расветљавању околности и утврђивању одговорности. Директор школе Небојша Нововић је, када смо га први пут позвали, негирао да се инцидент догодио и рекао да је реч о ширењу дезинформација. Ни када смо с њим поново контактирали и рекли да имамо потврду из полиције, Нововић није био расположен за разговор.

– Ништа се битно није догодило да бих коментарисао – рекао нам је директор.

На питање да ли је небитно што се у школском дворишту, пред децом, догодила туча у којој, срећом, није било више повређених, он је одговорио:

– Немам коментар. Молим вас да ме оставите на миру, журим на састанак.

(Новости)

Top