Home >> Друштво,Скандали >> Директор блокирао рад Наставничког већа

  • Коментари су искључени на Директор блокирао рад Наставничког већа
Директор блокирао рад Наставничког већа

На седници требало да се предложи нови ВД директор

Како незванично сазнаје Инфо центра југа, од добро обавештеног извора, за данас у 17 сати била је заказана седница Наставничког већа лебанске Гимназије. Како наводи наш извор, на седници је Наставничко веће Гимназије требало да изнесе предлог за ВД директора, међутим седница није одржана, јер како сазнајемо, одржавање седнице блокирао је директор школе Саша Стевановић.

Наставничком већу присуствовало је преко 90 % чланова Наставничог већа ове образовне установе и требало је, на захтев Школског одбора, да изнесе предлог за избор ВД директора, јер је садашњи директор поднео оставку дана 25.01.2017.год.

Како каже наш извор, директор је речима да НЕ СМЕ да одржи седницу Наставничког већа, напустио Наставничко веће. Наставници ове школе су инсистирали да директор овласти једног члана који би председавао седницом, међутим према нашим сазнањима директор Стевановић је одбио тај предлог и на тај начин онемогућио члановима Наставничког већа да изразе своју вољу.

Ова ситуација очигледан је пример политизације образовања и игнорисања струке, наводи наш добро обавештени извор упознат са дешавањима у овој образовној установи.

(infocentarjug.rs)

Top