Home >> Синдикат >> Београд заједно

Величанствен скуп у Београду, који је Форум средњих стручних школа Београда организовао у парку Мањеж, прекопута зграде Министарства просвете.

Скуп су подржали Форум београдских гимназија, Форум београдских основних школа, Синдикат образовања Београда и Синдикат основних школа Београда.

Скуп је насловљен као „Конференција под ведрим небом“. И тачно, то је била својеврсна конференција за медије под ведрим небом, на коју је дошло чак десет новинара из разних медијских редакција.

У наредним извештајима објавићемо говоре са овог скупа.  За сада, погледајте ко су били учесници скупа:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6Comments

 1. admin каже:

  Одговор „Припремљеном“: УСПРС јесте наш велики противник, јер се свим силама труди да уништи ФБГ. Али, то нема никакве везе са општим синдикалним циљевима. Ко каже да после нашег скупа није уследила никаква акција? Тај дефетизам, који је својствен многим анонимним коментаторима на овом сајту, па и Вама (који нас поспрдно називате „друштванцетом“), прекривен анимозитетом према свему ономе што није УСПРС, не може поништити чињеницу да УСПРС више не спада у синдикалну авангарду. Поготово не у Београду… Београд заједно… прича ли прича…

 2. Припремљени каже:

  Баш ме занима ко су ваши противници: УСПРС или Министарство просвете? Стиче се утисак да се више жели пропаст неке акције УСПРС него сопствени успех или успех за просветне раднике генерално… Ма скуп је што се мене тиче сјајан само је проблем што осим говоранције после скупа није уследила никаква акција, тако да све делује млако, млитаво, килаво, бесмислено… Као да је важно колико је новинара дошло, када се штрајкује, сви долазе!Али, тешко да ће ово друштванце организовати штрајк…Иако то сви просветни радници жељно чекају…Београд заједно… прича ли прича…

 3. Jelena каже:

  Ne mogu da se opredelim – da li je tekst sarkastičan ili nije… „Fantastična konferencija za čak 10 novinara“?

  • admin каже:

   Ова чињеница је непозната члановима: конференцијама за медије синдиката просвете по правилу присуствује јако мали број новинара. Из тог разлога, овај број од десет новинара је велики. У исто време када је одржаван скуп испред „Мањежа“, УСПРС је одржала своју конференцију за медије, на коју су дошла свега три новинара!

 4. admin каже:

  Честитамо на злурадости!

 5. cica mica каже:

  sva sam se najezila

Top